Mobil gőzös autómosó

Eredeti akar lenni, versenytársak nélkül? Ne várjon az ügyfélre - legyen MOBIL!

Elkezdheti saját autótisztító/kozmetika szolgáltatását, meglátogatva az ügyfeleket. Így nem csupán egy tiszta autót, hanem kényelmet és időt is ad megrendelőinek. Kínálhat szolgáltatást cégeknek, a céges flotta helyszíni tisztítására a megadott címen, vagy egyedi ügyfeleknek telefonos/internetes megrendelést követően.

Nem kell vízutánpótlásról gondoskodni, nincs szükség a környezet rendbetételére tisztítást követően és nem kell veszélyes hulladékból adódó kötelezettségekkel vesződni.

A dízel üzemű Optima Steamereknél a fűtést a gázolaj adja, az elektromos rendszer áramellátása (350W) egy inverterrel az autó akkumulátoráról, vagy egy kisebb generátorral megoldható. 

A beépített víztartály órákig lehetőséget biztosít a szárazgőzös tisztításra, 

A pisztolyból kilépő gőz hőmérséklete 120℃, feloldja a sarat, piszkot, zsírt, olajat, 90%-al csökkentve a kémiai anyagok használatát. 

A gőz nyomása gyengéden eltávolítja a feloldott anyagokat, és a felület a mikroszálas kendők használatával csillogó tisztává törölhető.

Autóápoló szerek használatával nem csak tiszta, hanem szép, ápolt autót ad vissza a megrendelőnek.

Az ipari szárazgőzzel történő autótisztítás az alábbiak miatt érdekes új vállalkozásként:

  1. A gőzös autómosás az egyik legfinomabb, a lakkot, kárpitot leginkább kímélő eljárás. Aki ad az autójára, az ezt a megoldást szereti, mert kíméli az autót kívül, belül. Ráadásul a gőz akár 30 cm távolságban is hatékony, így olyan helyeket is elér amelyek a hagyományos módszerekkel nehezen megközelíthetők.
  2. Mobil megoldásként alkalmazható. Pihenjen ügyfele otthon, vagy végezze a munkáját - az autója tiszta lesz helyben!
  3. Optima Steamer a hagyományos mosóberendezésekhez képest csak töredék mennyiségű víz-, és vegyi anyag használatot igényel, kiküszöbölve így a hatalmas víz-, és szennyvíz tartályok cipelését.
  4. A 2 db 10 m-es tömlő a gépen 2 pisztollyal lehetővé teszi 2 dolgozó együttes munkáját.
  5. Nincs freccsenő víz, nincs szennyezés. Cégek telephelyén, parkolóban, garázsban, udvaron szabadon alkalmazható technológia.

Hozzáadott hulladéktól mentes eljárás - nincs szükség a környezet rendbetételére tisztítást követően és nem kell veszélyes hulladékból adódó kötelezettségekkel vesződni. 

MIÉRT ÉRI MEG PARTNERRÉ VÁLNI? - nézze meg az oldalon - "KEZDJÜK"

Érdekesnek tűnik? Kérjen ajánlatot!

https://fliki.ai/?via=c394e8